LET OP!

Voordat je verder gaat met het bestellen van tickets, vragen we je om aandachtig de onderstaande spelregels door te nemen, dit is nodig om het Skots & Skeef Festival op een veilige manier te betreden. Er is een Corona toegangsbewijs nodig, hoe dat werkt, vind je hieronder.

Stappenplan:

  1. Download de CoronaCheck-App
  2. Upload je coronacertificaat in de CoronaCheck-App
  3. Laat QR-code scannen bij toegang evenement
  4. Naar binnen met kaartje en identiteitsbewijs

Vanaf 1 juli gelden als coronatoegangsbewijs:

  • Testen voor Toegang (max 24 uur oud)
  • Volledige Vaccinatie
  • Herstelbewijs (maximaal 6 maanden oud)

Bezoekers kunnen deze 3 mogelijkheden tonen in de (update van de) CoronaCheck-App.
Bij de ingang vragen wij je om een coronacertificaat te laten zien.

Ben je NIET in het bezit van een volledig vaccinatiebewijs of herstelbewijs? Zorg er dan voor dat je een afspraak maakt bij ‘Testen Voor Toegang’. Zorg ervoor dat je test maximaal 24 uur oud is om toegang te krijgen tot Skots & Skeef Festival. (Wil je 2 dagen naar Skots & Skeef Festival, dan zul je 2 keer moeten testen voorafgaand het evenement) De toegang voor Skots en Skeef Festival is eenmalig, bij het verlaten van het terrein is dit direct definitief.

Een test inplannen kan via ‘Testen Voor Toegang’.

* Een PCR Test via een andere organisatie dan ‘Testen voor Toegang’ is niet toegestaan als Corona toegangsbewijs.

Wat doet die 'CoronaCheck-App' precies?

Op basis van een volledige vaccinatie of een negatieve testuitslag maakt de CoronaCheck-app een QR-code aan. Deze QR-code kan gescand worden met de app CoronaCheck Scanner. Als het corona toegangsbewijs correct is, komt er een ‘groen vinkje’ in beeld waarmee de toegang tot Skots & Skeef Festival gegeven wordt. Vanaf 1 juli zullen mensen die in het afgelopen halfjaar corona hebben gehad ook een herstelbewijs kunnen genereren in de app. Dat gaat op basis van een positieve coronatest in het verleden.

Meer informatie vind je op www.coronacheck.nl. Neem voor verdere vragen contact op met de CoronaCheck Helpdesk via 0800-1421 of helpdesk@coronacheck.nl. De helpdesk is bereikbaar van maandag t/m zondag van 08.00 tot 20.00 uur.

Nog even een laatste herinnering

Zowel voor als afgaand het evenement is het belangrijk dat iedereen zich houdt aan de huidige corona maatregelen (buiten het terrein) dit betekent voorafgaand in de rij op anderhalve meter afstand, en afgaand het evenement dat buiten het terrein de 1,5 meter regel weer gehanteerd moet worden. Als je aankomt bij het festivalterrein verzekeren we je dat alles duidelijk staat aangegeven.

Alvast bedankt voor de medewerking 😘  en tot snel op het Skots & Skeef festival 🍻

Bestel direct tickets!